slogan

Maan verrast kijkers van 'Beste Zangers' met bijzonder optreden

Dat Maan de Steenwinkel geweldig kan zingen, is geen geheim meer. In 2016 won ze niet voor niets The Voice of Holland. Maar ook daarna zette ze haar muziekcarrière voort. Zo bracht de brunette daarna meerdere sijngle uit en is ze ook op tv nog regelmatig te zien. Waaronder dit weekend in het programma 'Beste Zangers', waar ze alle kijkers wist te verbazen. 

De perfecte vervanger

In 'Beste Zangers' gaan verschillende zangers/zangeressen op zoek naar hun perfecte vervanger. Hij of zij bepaalt wie welk nummer zingt en beoordeelt vervolgens de deelnemers. Dit weekend was het de beurt aan operazangeres Tania Kross, die onder andere moest kiezen tussen Brace, Maan en Tommie Christiaan

Nessun dorma

Maan was als eerste aan de beurt en kreeg het nummer ‘Nessun dorma’  toegewezen. Enne, de kijker hadden nooit verwacht dat de 20-jarige zangeres het nummer uit een Italiaanse opera zo mooi zou zingen. "Ik been geen fan van je maar meisje wat heb je dit prachtig gedaan. Geweldig!" en "Hadden jullie ook tranen in je ogen van het optreden van @MAAN in #bestezangers? Ik wel", zijn slechts een greep uit alle reacties. Tania moest zelfs een traantje wegpinken. Bekijk het fragment hieronder: 

Lees ook: Maan: 'Ik heb nog steeds geen vriend, nooit gehad ook'

Beeld: ANP, YouTube, Twitter