slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Serena Williams showt groeiende babybuik

Halverwege april maakte Serena Williams bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Dat maakte de professioneel tennisspeelster destijds via Snapchat bekend. Inmiddels zijn we alweer twee maandjes verder en showt ze trots haar groeiende babybuik!

Prins George en prinses Charlotte stelen de show

Toen de Britse royal family dit weekend op het balkon van Buckingham Palace, was het niet alleen de jarige Koningin Elizabeth die de show stal. Nee, tijdens de Trooping the Colour parade waren alle ogen gericht op haar twee kleinkinderen; Prins George en zijn zusje Charlotte. 

De outfits van de kinderen van Kate Middleton en Prins William waren weer tot in de puntjes verzorgd. Prinses Charlotte (2) droeg een roze jurkje, passend bij de roze jurk van Kate. Prins George (3) verscheen op het balkon in een roomkleurig overhemd met bordeauxrode bretels. 

Maar het waren vooral de schattige acties van broer en zus die alle aandacht trokken! Zo deed George precies wat zijn vader William jaren geleden ook deed: verveeld over de balkonleuning hangen. En ook de kleine Charlotte trok flink wat bekijks. Het meisje zag er niet alleen super schattig uit, maar kon ook niet stoppen met zwaaien naar de helicopters en het publiek. Hilarisch!

Bron: HollywoodLife, AD, Beeld: Twitter, Instagram